T100 8201 Előrendelhető 6 hó  Gyártó: Gardena »

Gardena T100 süllyezthető esőztető locsoló fej

Akciós!
Veresegyházon eladó Gardena T100 süllyeszthető esőztető. A termék új, 1 év garancia. Telefon: 20 9 321 345  - 6 zóna vezérlése- Beltéri kivitel- 2 különböző program- Öntözéses napok szabadon választhatók- Évszakhoz állítás
4 559 Ft 3 998 Ft
(3 148 Ft + 27% ÁFA) / db

Veresegyházon eladó Gardena T100 süllyeszthető esőztető.

A termék új, 1 év garancia.

Telefon: 20 9 321 345 

- 6 zóna vezérlése
- Beltéri kivitel
- 2 különböző program
- Öntözéses napok szabadon választhatók
- Évszakhoz állítás
- Szünetmentes memória
- Trafó: tartozék

 

A Hunter vállalat – gondolva azokra, akik elsősorban az ár alapján választanak – elkészített egy minden funkcióval rendelkező, csak beltéri változatban kapható, 4 és 6 zónás vezérlő családot, a ECO-LOGIC-ot. 
Az ELC vezérlő jó láthatóan az átlag kerttulajdonosoknak készült. Háromféle beállítással üzemeltethetjük, annak megfelelően, hogy mi a felhasználó igénye. Az alap beállításban A és B program is elérhető, programonként két-két indítási időponttal. Ez a beállítás használható, ha a kertben jól elkülöníthetően két különböző gyakorisággal öntözendő rész található (pl.: gyep kétnaponta, és vetemény naponta megöntözve).
Csökkentett üzemmódban az ELC-ben egy program egy indítási lehetőséggel áll rendelkezésre. Ez a beállítás az átlag kertek 70%-80%-ánál megfelelő (és a tulajdonos sem tudja elrontani).
Haladó üzemmódban A, B program, programonként 4 indítási időponttal állítható be. 
Az ECO-LOGIC vezérlőn esőérzékelő bemenet és szivattyú/mester szelep indítás is van. Az ELC kimenetenként egy-egy szelep vezérlésére képes.

Szállítás

Postázás


személyes átvétel


Elektro Center 2112 Veresegyház fő u. 59, vagy Bp-minden héten 1-2 nap vagyok ha telcsin egyeztetünk

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek